Over Daydreamz

Welkom op de Daydreamz site. Dè site met handgemaakte sieraden.
Je kunt hier allerlei handgemaakte kettingen en armbanden vinden, in allerlei verschillende kleuren, gemaakt met verschillende materialen.

Bijvoorbeeld de nu zo populaire parelarmbanden. Met of zonder bedels, en in allerlei kleuren. Ook voor de kids maken wij kleine parelarmbandjes.

Ook de Pandora-like armbanden die nu helemaal hot zijn, zijn op onze site te vinden. En zo goedkoop als deze armbanden vind je ze nergens!

De laaghangende handgemaakte kettingen die asymmetrisch en juist met verschillende kleuren en maten kralen zijn gemaakt zijn nu heel erg in de mode.

Wat deze site zó uniek maakt, en onderscheid van andere sieraden sites, is dat wij jouw wensen willen vervullen Dus jouw dagdroom wordt onze opdracht. Jij kunt ons mailen welke kleuren of kleurstellingen je graag in jouw ketting terug wilt zien. En dat wil dus zeggen, dat de kettingen uniek zijn. Niemand in Nederland heeft dezelfde ketting, want hij is dus speciaal voor jou gemaakt! 

Hetzelfde geldt voor de parelarmbanden. Ook deze worden op maat gemaakt, en de bedeltjes zijn zelf uit te kiezen. Wat dus ook wil zeggen, dat niemand in Nederland met dezelfde bedeltjes keuze aan zijn parelarmband loopt.

Heel veel kijkplezier bij Daydreamz! En hopelijk vind je er iets van je gading?

Groetjes van het DayDreamz-team!